Category: کتاب

وارن بافت و تفسیر صورت های مالی

کتاب می گوید وارن بافت چه کرد تا ثروتمندترین مرد جهان شد
این کتاب در نظر دارد با بیان ساده و آسان فهم، طرز خواندن و چگونگی تحلیل صورت های مالی شرکت را به سرمایه گذاران بیاموزد تا بتوانند آن نوع شرکت هایی را که وارن بافت می جوید، بیابند. وارن بافت یکی از موفق ترین سرمایه گذاران جهان است و این کتاب می گوید وارن بافت چه کرد تا ثروتمندترین فرد جهان شد. وارن در جریان کشف و شناسایی منافع مالکیت شرکت های دارای مزیت ماندگار رقابتی یک مجموعه ابزارهای تحلیلی را ابداع کرد که به تشخیص و یافتن شرکت های دارای این مزیت کمک می کند. هدف این کتاب تشریح دو مکاشفه وارن است:
۱- چگونگی تشخیص یک شرکت استثنائی دارای مزیت ماندگار رقابتی
۲- چگونگی ارزشیابی شرکت دارای مزیت ماندگار رقابتی
از نظر وارن بافت شرکت های با مزیت ماندگار رقابتی معمولا در سه مدل اساسی قرار دارند:
• فروش محصولات بی نظیر مثل کوکاکولا
• فروش خدمات بی نظیر
• خرید ارزان و فروش مایحتاج عمومی جامعه
وارن صورت های مالی را می کاود تا شرکت های طلایی دارای مزیت ماندگار رقابتی را بیابد. صورت های مالی در سه چهره مشخص نمایان می شوند: صورت سود و زیان، ترازنامه و صورت گردش وجوه نقد.

← ادامه نوشته

بازارها و نهادهای مالی

کتاب «بازارها و نهادهای مالی» ترجمه کتاب Financial Institutions and Markets نوشته آقای جف مادورا (Jeff Madura) است که توسط آقایان ابراهیم عباسی و علی آدوسی ترجمه‌شده و ویرایش ادبی نیز توسط آقای رمضان جوادی صورت گرفته است. نویسنده کتاب (جف مادورا) استاد مالی دانشگاه آتلانتیک فلوریدا است. وی مؤلف چند کتاب ازجمله مدیریت مالی بین‌المللی است. جف مادورا جوایزی درزمینهٔ آموزش و پژوهش در امور مالی و بانکداری دریافت کرده است. او مشاور بانک‌های تجاری، شرکت‌های اوراق بهادار و سایر شرکت‌هاست. وی مدیر تعدادی از انجمن‌های مالی و ازجمله رئیس انجمن مالی Southern است.
سرفصل ها
بخش اول: محیط مالی آمریکا
فصل اول: مروری بر نهادهای مالی
فصل دوم: تعیین نرخ بهره
فصل سوم: ساختار نرخ های بهره
فصل چهارم: وظایف بانک فدرال رزرو در ایالات متحده
فصل پنجم: سیاست ها و نظریه های پولی
بخش دوم: بازارهای سهام
فصل ششم: عرضه سهام و نظارت سرمایه گذاران
فصل هفتم: فصل هفتم: ارزشیابی سهام و ریسک
فصل هشتم: راهبردها و ساختار خرد بازار

 

برای دانلود کامل متن کتاب بازارها و نهادهای مالی بر روی لینک زیر کلیک فرمایید:

کتاب بازارها و نهادهای مالی

گلوله برفی (شناخت همه جانبه یکی از ثروتمندترین مردان دنیا، وارِن بافِت)

وارِن بافِت، (Warren Buffett) کارآفرین، بازرگان، سرمایه‌گذار و نیکوکار آمریکایی است، که به‌عنوان موفق‌ترین سرمایه‌گذار قرن بیستم شناخته می‌شود. او هم‌اکنون به‌عنوان مدیر عامل اجرایی و رئیس هیئت مدیره شرکت برکشایر هاتاوی (Berkshire Hathaway) فعالیت می‌کند.
“گلوله برفی (شناخت همه جانبه یکی از ثروتمندترین مردان دنیا، وارن بافت)” (به انگلیسی: The Snowball) عنوان کتابی به نوشته آلیس شرودر (Alice Schroeder) است که توسط شهریار هاشمی طباطبایی و سهیل نیک خواه ترجمه شده و توسط نشر آپاما منتشر گردیده است که در آن به زندگی وارن بافِت می پردازد

مقدمه ای از کتاب
بازار سرمایه که در صد سال اخیر به عنوان یکی از اصلی ترین بخش های اقتصاد بین الملل شناخته می شود، چند دهه است که در کشور ما نیز در حال رشد و بالندگی است. به همین دلیل می توان گفت نیاز واقعی فعالان بورس، شناخت هرچه بیشتر صحیح ترین نوع استراتژی هایی است که موجب موفقیت بلند مدت در این بازار می شود. بررسی بهترین کتب جهانی مرتبط با بازار سرمایه و بورس می تواند کمک شایانی در این زمینه به افراد علاقه مند به این حوزه بکند.کتاب گلوله برفی در مورد زندگی وارن بافت است، شخصی که با وجود آنکه پدرش نماینده کنگره آمریکا بود، تمام ثروت ۶۲ میلیارد دلاری خود را بدون حتی یک سنت کمک از دیگران و صرفا بر اساس تلاش همیشگی اش و در سایه دیدگاه های صحیح اقتصادی کسب کرده است. او نخستین سنت های درآمدش را از محل فروش آدامس و توزیع روزنامه در سن شش سالگی به دست آورد و سپس با تشکیل گلوله برفی کوچک خود در ابتدای سنین نوجوانی، در طول ۸۰ سال فعالیت بی وقفه روز به روز این گلوله برفی را در مسیر زندگی خود غلطاند و بزرگ و بزرگتر نمود.
تمامی روش ها و ریزه کاری هایی که وی را در رسیدن به این ثروت یاری رساند، در کتاب گلوله برفی با ذکر جزییات آورده شده است. ما در خلاصه کتاب سعی کردیم،چکیده ای مفید از مطالب مهم کتاب ارائه دهیم. اگر به سرمایه گذاری، بازار سهام و ثروتمند شدن علاقه مند هستید به شما توصیه می کنیم مطالعه این کتاب را در برنامه های خود قرار دهید. وارن در تمام طول زندگی اش الگوی گلوله برفی را دنبال کرد؛ یعنی سرمایه گذاری مداوم و بعد سرمایه گذاری دوباره درآمدهای حاصله. روش ساده اما مؤثر او برای انتخاب سهام، ربطی به روندهای بازار یا فناوری نداشت. او اگرچه می توانست ارزش پولی یک شرکت را به سرعت محاسبه کند ولی موفقیت را در توجه به بعد انسانی کسب و کارها می یافت. در بخش اول کتاب نویسنده سعی دارد با بیان داستان گونه مخاطب را با جزییاتی از زندگی بافت آشنا کند. در ادامه این بخش ماجرای یکی از سخنرانی های بافت که در سال ۱۹۹۹ در منطقه سان ولی انجام شده بود شرح داده شده است. سخنرانی که در جمع عده ای از افراد که به نوعی با یک شرکت تأمین سرمایه متخصص در امر رسانه و صنعت ارتباطات در تعامل بودند انجام شد. در این زمان شرکت های مربوط به حوزه فناوری اطلاعات در حال رشد بودند ولی وارن بافت با شجاعت در جمع طرفداران این حوزه عنوان کرد که علاقه ای به سرمایه گذاری در این زمینه ندارد. به طور کلی بافت در حوزه هایی که از آن ها شناختی نداشت سرمایه گذاری نمی کرد. با خواندن بخش های بعدی کتاب و آشنایی با اصول و قواعد وارن بافت علت تصمیم وی در مورد شرکت های حوزه فناوری مشخص می شود.

← ادامه نوشته

ارزش گذاری سهام بر مبنای P/E

یکی از کتاب های مفید در زمینه تحلیل بنیادین کتاب «ارزش گذاری سهام بر مبنای P/E» نوشته سید محمد علی (بهروز) شهدایی است. این کتاب سعی دارد به بررسی یکی از عوامل قدرتمند در تصمیم گیری فعالان بازار سرمایه بپردازد. در این کتاب می خوانیم:
فاندامنتالShahdaei_pe2
خاستگاه نسبت قیمت به درآمد
عرضه و تقاضا
ارزش
قیمت و مقدمه ای بر P/E
تیپ شناسی P/E
مدل نظری محاسبه P/E
مدل علمی محاسبه P/E
تقابل بین انواع EPS
محدودیت های P/E و …

مشخصات کتاب
تعداد صفحه: ۲۴۰
نشر: چالش (۱۰ دی، ۱۳۹۱)
شابک: ۹۶۴-۹۰۸۷۰-۹-۵
قطع کتاب: وزیری
وزن: ۶۰۰ گرم