Category: آموزش

راهنمای نصب کیبورد فارسی در Adobe Connect

برگزاری کلاس های مجازی و آنلاین به کمک نرم افزار ادوبی کانکت باعث شده تا دانش آموزان و دانشجویان به کلاس های مجازی روی آورند، اما نرم افزار ادوب کانکت نیز مانند دیگر نرم افزار های مخصوص کلاس آنلاین دارای مشکلاتی می باشد.
یکی از مشکلات نرم افزار ادوبی کانکت در حین برگزاری کلاس مجازی، زمانی که شما میخواهید در قسمت chat  برنامه ادوبی کانکت به صورت فارسی تایپ کنید نمایان میشود،  که منجر به به هم ریختگی فونت فارسی می شود.

برای نصب کیبورد فارسی و استفاده از فونت فارسی در Adobe Connect مراحل زیر را انجام دهید.

← ادامه نوشته

دریافت اطلاعات معاملات بورس و استفاده از فرمت csv در نرم افزار اکسل

پیش تر در نوشته ای با عنوان نرم‌افزار دریافت اطلاعات بورس (TseClient) به نحوه تولید فایل خروجی از معاملات نمادهای بازار سرمایه برای استفاده در نرم افزارهای تحلیلی پرداخته شده است. در این نوشته قصد داریم با معرفی یکی دیگر از امکانات وب سایت www.tsetmc.com ضمن تولید فایل خروجی از معاملات نمادها به نحوه استفاده از آن در نرم افزار اکسل (Excel) و بهره گیری از فرمت CSV بپردازیم پس از انجام تغییرات لازم خواهیم توانست طبق آموزشی که پیش از این با عنوان نمایش اطلاعات بورس با استفاده از نمودار سهام (stock chart) در اکسل منتشر شده است نمودارهای مدنظر را رسم نماییم

در ادامه این نوشته سعی خواهد شد نحوه دریافت اطلاعات از وب سایت www.tsetmc.com و تبدیل سطر به ستون ها در فرمت CSV در نرم افزار اکسل توضیح داده شود

← ادامه نوشته

اندوخته قانونی

طبق ماده ۱۴۰ قانون تجارت، هیئت مدیره مکلف است هرسال یک بیستم [۵ درصد] ازسودخالص شرکت را بعنوان اندوخته قانونی موضوع نماید.همین که اندوخته به یک دهم سرمایه شرکت رسید موضوع کردن آن اختیاری است ودرصورتی که سرمایه شرکت افزایش یابد کسر یک بیستم مذکور ادامه خواهد یافت تاوقتی که اندوخته قانونی به یک دهم سرمایه بالغ گردد؛ البته بر اساس ماده ۲۳۸ همان قانون اندوخته قانون از محل سودخالص شرکت پس از وضع زیان های وارده درسال های قبل وضع خواهد شد، لذا در شرایطی که شرکت زیان انباشته دارد ، تنها، رقم سود خالص سال جاری نباید مبنای محاسبه اندوخته قانونی قرار گیرد بلکه لازم است جمع زیان سنواتی از رقم سود خالص سال جاری کسر و یک بیستم مازاد محاسبه و به عنوان اندوخته قانونی در نظر گرفته شود.
طبق تبصره ۲ ماده ۱۵۸، انتقال اندوخته قانونی به سرمایه ممنوع است.

بازار دارایی های فکری

توجه به اهمیت و نقشی که تبادل اختراعات، نوآوری‌ها و فناوری‌ها به عنوان یکی از راهکارهای رفع نیازهای بنگاه‌ها در توسعه و رشد رقابت‌پذیری ایفا می‌نماید، ایجاد نهادها، ساختارسازی و مهیاسازی ابزارهای لازم برای رشد این تبادلات ضروری می‌باشد.
فرابورس ایران در یازدهم خرداد سال ۱۳۹۳ با راه‌اندازی بازار دارایی فکری، اختراعات و طرح‌های صنعتی را به یک کانال مشخص هدایت کرد تا ضمن ایجاد ارتباط مستقیم بین تولید علم و صنعت، مبتکران بتوانند در فضایی شفاف و رقابتی، دارایی فکری خود را که نشات گرفته از دانش و تفکر آنهاست با قیمت مناسب در اختیار سرمایه‌گذاران قرار دهند. بازار دارایی فکری ساختاری جدید در شبکه تبادل فناوری کشور می‌باشد که با هدف عرضه و مبادله مصادیق مالکیت فکری در فضایی شفاف، تخصصی و کارآمد طرح‌ریزی گردیده است. در این بازار گواهینامه‌های ثبت‌اختراع، علائم تجاری، طرح‌های صنعتی و غیره بعد از طی فرآیندی مشتمل بر فعالیت‌هایی همچون ارزیابی فنی، تهیه طرح تجاری، ارزشگذاری/ قیمت‌گذاری، بازاریابی و غیره و نهایتاً با تأیید کمیته عرضه، آگهی گردیده و مورد معامله قرار می‌گیرد.

اوراق بهادار مبتنی بر دارایی فکری را می‌توان به‌صورت زیر طبقه‌بندی کرد:
حق ثبت اختراع: حقی انحصاری است که در قبال اختراع ثبت شده به مخترع یا نماینده قانونی او اعطا می‌شود.
علائم تجاری: نشانه شاخصی است که معرف کالاها یا خدمات معین ایجاد شده توسط شخص یا شرکت خاصی است.
طرح‌های صنعتی: طرح صنعتی جنبه تزئینی یا زیبایی‌شناسی کالا را نشان می‌دهد.
حق انحصاری اثر: عبارت از حقوق اعطا شده به پدیدآورندگان آثار و کارهای ادبی و هنری است.

جهت اطلاع بیشتر در خصوص این بازار می‌توانید به لینک های راهنمای زیر مراجعه نمایید همچنین سایر اطلاعات و فرم های مدنظر را می توانید در لینک مربوطه مشاهده نمایید.

راهنما

از مهمترین بخش‌های بازار دارایی فکری، فهرست عرضه دارایی فکری و فهرست اوراق معامله شده است که علاقمندان می‌توانند با مراجعه به این صفحات اختراعات ثبت شده در این بازار را به همراه اطلاعات کاملی از دارایی فکری نظیر عنوان دارایی فکری، مرجع ثبت، تاریخ اظهارنامه، نام مشاور عرضه، نوع عرضه، ارزش معامله، تاریخ انجام معامله، کارگزار فروشنده، کارگزار خریدار و مدارک و مستندات هر دارایی فکری ثبت شده را مشاهده نمایند.

چگونه ایده خود را فرابورسی کنیم؟

«راهنمای بازار دارایی فکری» در تارنمای بازار دارایی فکری شامل سرفصل‌های زیر است:

  • ضرورتی به نام حفاظت از مالکیت فکری
  • اوراق بهادار مبتنی بر دارایی فکری چیست؟
  • اهداف راه‌اندازی بازار دارایی فکری
  • چگونه ایده خود را فرابورسی کنیم؟
  • انواع نقل و انتقال اوراق گواهی ثبت اختراع طرح صنعتی و علایم تجاری
  • و…

دریافت فایل «راهنمای بازار دارایی فکری»

فهرست عرضه دارایی فکری و فهرست اوراق معامله شده، اساسنامه نمونه، رویه اجرایی به همراه طرح کسب و کار نمونه، فهرست شرکت‌های تامین سرمایه، فهرست شرکت‌های مشاور سرمایه‌گذاری، فهرست کارگزاران دارای مجوز مشاور عرضه و… از مهترین پیوندها و بخش‌های تارنمای بازار دارایی فکری است که علاقمندان ورود به بازار دارایی فکری لازم است پیش از هر اقدامی ابتدا «راهنمای بازار دارایی فکری» در این تارنما را به دقت مطالعه نمایند.